5.0

gebaseerd op 87 reviews

Manuella

Altijd super 👌we kunnen er weer tegenaan

Chantal

Mijn hele lichaam zat op slot mede door mindere beweging door ziekte, dus zocht ik naar een masseuse in Zoetermeer. Ik kwam al gauw bij Silvia uit en wat ben ik daar blij om! Buiten de fantastische massage, gaf zij meerdere adviezen waar ik iets mee kan. En het belangrijkste: ik voelde me na de massage echt minder stram en verkrampt. Nu bijhouden om niet meer zo vast te komen zitten...

Syl

Reddende engel 😉

Cennetje

Wat een ervaring. Ik heb nog nooit zo een kundige massagetherapeut mogen ontmoeten. Ze weet zoveel over het lichaam en gezien mijn chronische ziekte(ziekte van crohn), heb ik veel geleerd over hoe je lichaam in contact staat met je darmen. En dat daar mijn rugpijn vandaan komt. Ze heeft het heerlijk gemasseerd, ze heeft een rustige stem(ook fijn tijdens een massage), ze houd rekening met pijnklachten en bespreekt deze ook. Ik kom vanaf nu sws 1 of 2 keer als het niet meer is. Want dit was voor mij een top ervaring. Heel erg bedankt! Dat we elkaar nog vele keren mogen treffen♡. Ze heeft ook super fijne producten, dat is opzeker een aanrader!

Manuella

Hier weer alle spieren weer los gemaakt en heerlijk ontspannen echt super om daar heen tegaan

Lisa

Ik heb veel massages gehad in mijn leven maar de indiaanse hoofdmassage, is oprecht 1 van de meest ontspannende massages ooit!
De massage stoel was lekker verwarmd ook heel fijn!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Heidy

Wat een fijne en kundige vrouw is Sylvia! Binnen enkele tellen letterlijk de vinger op de zere plek. Genoten van een hele fijne doeltreffende massage!

Majolain

Fijne massage gehad! Silvia is gezellig en vriendelijk! Pakt de pijnlijke spiergroepen aan!

Manuella

Was echt super lekker weer alles los gemaakt👍👍👍

Judith

Ik heb de massage als heel prettig ervaren. Geheel naar wens.